2010. május 19., szerda

Zab kokh.


Ez a desszert nagyon gyors, és finom is, amiért még szeretem, hogy nem is hizlal. Ajánlom mindenkinek aki szeret egészséges ételeket fogyasztani. A recept itt van. Lehet persze cukorral is készíteni, ezt én is most azzal csináltam. Gyümölcs mehet bele bármilyen. Dzsemmel vagy vanilia öntettel a legfinomabb.

2 megjegyzés:

Anna írta...

Jó! Ezt még nem láttam. Krasznán nagy divat a grizkokh! Megsütni mint a piskótát azt is, és vaníliás tejben tálalni. (Ezt nem miattad írom, te biztosan ismered!) A fiam a tejet szereti belőle. Nagy szám! Ezért kár megsütni a grizet. Inkább bevaníliázom a tejet és kész.

elisa írta...

Hát ne legyél biztos benne, mert nem ismerem, én ugyanis rátoni vagyok :). Amúgy hallottam már azt a fajtáját is de még nem csináltam, Vaniliás telet amúgy sem tennék hozzá, mert akkor sok tej kell, inkább dzsemmel. A zabkását amúgy az enyémek nem szeretik, de így megeszik. A zab nagyon egézséges.