2010. június 24., csütörtök

Elmegyünk.

Nem mindenki tudja, ezért jónnak tartom ha közlöm itt is, nem sokára elköltözünk Széplakról. Egy új munkaterület vár ránk. A Székelyhídi roma gyülekezet és körzet meghívott minket, és nem volt könnyű döntést hozni, de elfogadtuk a meghívást. Más mint magyar gyülekezetben, más a kultúra, másképp viselkednek, ha valakit érdekel részletesebben is elmondom emaillen. E hónap első vasárnapján volt a beiktatás amiről felteszek néhány képet. Itt a Piroska bloggján láthatok egy videorészletet is.














Nem bírtam ki, hogy ne álljak közéjük.

12 megjegyzés:

Maresz írta...

Az Ur adjon nektek sok-sok erot az uj szolgalati helyen!

iri írta...

Az Ur aldjon meg s erot a szolgalathoz!

Borzási Márta írta...

Örvendek, hogy az helyeteket Istentől vettétek, viszont nem hallgathatom el, hogy hiányozni fogtok innen. És azon morfondírozok, hogy hogy képzeled tovább a női alkalmakat, mármint az összevontakat. Továbbra is velünk tartasz? Vagy valakinek átadtad a széplakiak beszervezését?

Még mindig kedves emlék az utolsó szolgálatod itt Perecsenben. Szóval hiányozni fogsz...

Kívánom Istenünk állandóan érezhető jelenlétét és gazdag áldását szolgálatotkra!

elisa írta...

Köszönöm Maresz, köszönöm Iri.

Márta én ezt folytatni szeretném, ha nem is úgy mint széplaki, őket majd Fekete Erzsike kell beszervezze, de gondolom nem okoz senkinek gondot ha néhány cigány testvérnőt viszek majd magammal. Ezt a sorozatot végig kell vinni, sőt, folytatni kell, mert jók voltak a tapasztalataink, és igényelik a testvérnők. Megyünk tovább Márta, csak kicsivel leszek távolabb, de ez ma már nem gond.

Ősztől folytatjuk

Piroska írta...

Imadkozunk ertetek es hisszuk, hogy Isten erot ad a nehez munkahoz es terhek hordozasahoz.Ugy sajnalom, hogy nem hamarabb jottetek...

marty írta...

én szívesen elolvasnám! Ha van időd: komaromimarti@freemail.hu Olyan szépek vagytok! A gyerekek hogy megnőttek! Ők hogy fogadták a változtatást? Várunk hozzánk!

Hilda írta...

Sok erőt az új szolgálathoz !

Annamari és József írta...

Kivanok en is aldast eletetekre az uj szolgalati helyeteken! Legyetek erosek! Imadkozom ertetek!

elisa írta...

Igen Piroska jó lett volna, de így is jó, csak hiányozni fogtok.

Márti ha lesz időm megírom neked. Csak egyszer legyünk túl a költözésen.
Köszi a meghívást, majd élünk a lehetőséggel.

Köszönöm nektek is Hilda és Annamária.

eunika_balog írta...

Sok erot nektek

Anikó írta...

Az Ur adjon nektek sok erot es aldast az uj munkamezon,hogy munkatok meghozhassa a kello gyumolcsot.Isten hozott benneteket a Mihalyfalvi gyulekezetben is.Bocs.hogy tegezlek de irni nem nagyon megy maskepp.

elisa írta...

Anikó, köszönjük. Nyugodtan tegezzel, nem csak itt, nem vagyok olyan öreg.